OpeningsTijden: Maandag  - Vrijdag 8.00 - 17:00

Bel onS: 038 421 72 94       email:info@zwierautoservice.nl

APK Zwier Autoservice gewoon een vertrouwd adres!


Bij Zwier Autoservice kunt u terecht voor een APK (Algemene Periodieke Keuring) wij voeren de verplichte APK keuring graag voor u uit. Wij zijn merk onafhankelijk, u kunt dus bij ons terecht met elke auto of bedrijfsauto. Een losse APK keuring kost bij ons € 40,- voor benzine auto's en € 50,- voor diesel auto's inclusief viergasmeting of roetmeting en afmeldkosten. Geen extra kosten achteraf dus. Hiermee zijn wij niet de goedkoopste, maar u krijgt hiervoor wel een eerlijke keuring.

Wij repareren nooit zonder uw toestemming, u krijgt altijd een prijsopgave als er reparaties noodzakelijk zijn voor de APK of als er advies reparaties zijn. Klik hier voor het maken van een online afspraak of bel 038 421 72 94

Weten wanneer uw auto gekeurd moet worden? Controleer hier de APK vervaldatum van uw auto. Let op tegenwoordig ontvangt u geen herrineringsbrief meer van de RDW!

Benzine Auto's

Als uw auto op benzine rijdt en nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste keuring plaatsvinden vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet uw auto twee keer om de twee jaar APK gekeurd worden. Daarna jaarlijks als uw auto al eerder APK-gekeurd is, geldt in principe de datum op het keuringsrapport. Dit is de vervaldatum voor de APK. Met andere woorden: uw auto moet voor deze datum zijn goedgekeurd.

Diesel of LPG Auto's

Als uw auto op diesel of LPG rijdt, moet de eerste keuring plaatsvinden drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet uw auto jaarlijks APK-gekeurd worden.