OpeningsTijden: Maandag  - Vrijdag 8.00 - 17:00

Bel onS: 038 421 72 94       email:info@zwierautoservice.nl

Over ons

Zwier Autoservice is een full service autobedrijf te Zwolle met als uitgangspunt:

" totaalonderhoud voor betaalbaar autorijden"

Waar moet je naar toe voor het onderhoud of een reparatie van je auto? We twijfelen allemaal wel eens. Importeurs duwen hun dealers namelijk in een superstrak keurslijf en nog strakkere tarieven. Rekeningen rijzen daarom al gauw de pan uit. Wie dat niet wil, is in Zwolle bij Zwier Autoservice aan de Schoenerweg 1c helemaal aan het juiste adres.

Universeel

Zwier Autoservice is een universeel autobedrijf, zonder merkverplichtingen dat zich voornamelijk toelegt op reparatie en onderhoud van alle merken auto's. U kunt het zo gek niet bedenken of de medewerkers van Zwier Autoservice weten een oplossing te vinden. Heeft u het vermoeden dat er met uw auto iets niet in orde is? Rij dan naar de Schoenerweg 1c in Zwolle. De medewerkers van Zwier Autoservice staan gegarandeerd klaar voor u om een diagnose te stellen, een tijdelijke reparatie uit te voeren of om u van advies te dienen.

Kleine organisatie

Het voordeel van een relatief kleine organisatie zoals die van Zwier Autoservice is dat men de klant nog kent. En dat wordt gekoesterd. In een familiare sfeer waarin ook tijd is voor een praatje worden uw problemen als sneeuw voor de zon opgelost!

Ons team


Hein Zwier
Eigenaar

 info@zwierautoservice.nl
 06 13 16 31 70

Mitchell Zwier
Eigenaar

 info@zwierautoservice.nl
 06 20 99 25 07